svar på kommentar...


Fick denna kommentar  ( självklart av en anonym...)
" Råkade komma in här på din blogg och hjälp, vilka sjuka människor vi har här. Sjuka ätstörda som kommenterar andras magra kroppar som något positivt. Tragiskt eftersom äs smittar och vi har ALLA ett ansvar! Loke, du skulle kanske se yngre ut om du la på dig några kg isf att gå ner!??"
För det första; Detta fungerar som en slags dagbok för mig, om mina tankar och känslor, & ja de flesta av oss är sjuka (kallas ätstörning...). jag "uppmuntrar" ingen att gå ner i vikt, inga tips eller sådant. De flesta med en ätstörning har en väldigt skev bild av sig själva och sin kropp, att få en snäll kommentar betyder mycket. Jag förstår att vissa upplever dessa som "triggande", tyvärr. Men det är också ett sätt att få prata / läsa om andra som sitter i samma sits, ångesten etc.
Jag har inte "valt" att ha en ätstörning, tror du att jag tycker det är kul/bra?! Jag har haft ett helvete i 17år, önskar INGEN att drabbas av ätstörning.
Läs inte sådana hära bloggar om du inte gillar dem. Btw, hur gammal ser jag ut? Eftersom du skrev "du skulle kanske se yngre ut om du la på dig några kg isf att gå ner"

jag, igen...

Förhoppningsvis kommer jag vara betydligt smalare nästa gång ni får se en bild på mig..

This is me..

Ok, ser lite galen ut, men så här ser jag ut..

rygg

jag igen...

Regn..

Tar emot, men så här fet är jag nu.. Gud vad jag vill ha tillbaka min gammla, smala kropp!!!
Regnet vräker ner här.. Bra dag för att tvätta & städa, jiipii! Måste gå och lämna nya blodprover imorgon ( de förra var tydligen inte så bra) Inget problem med nålar etc, men blir galen när jag i förhand säger: mina vener/ ådror har en tendens att "rulla", flytta sig, & 10sek senare sticker de sönder ådern & säger. " Oj den flyttade på sig" No shit sherlock!


Sol!

Igår var en hyfsad dag, promenerade en del i det underbara vädret ( och tror jag lyckats bränna mina axlar lite..) Maten gick hyfsat, just nu känns det som om en dag utan hets är ett under..
Min psykolog på ÄS-enh kommer tillbaka från semestern nästa vecka, känns som jag nog behöver ett samtal, samt få tag på min husläkar & min läkare på psyk. Lite jobbigt att ha tre olika läkare, på olika ställen (har en på äs-enh också)
.
Måste nog byta ut mina antidepp.medicin, äter redan maxdosen & kan ju inte påstå att det hjälper... Problemet är att jag inte vill äta flera av de mediciner de föreslagit pga att de ger viktuppgång... Ja, jag vet, idiotiskt e.g när man mår skit.. men ÄS har mig i ett järngrepp och vågar inte.. Man kan ju tro att efter 17 år med ÄS så borde jag ha lärt mig att jag knappast blir lyckligare av att gå ner i vikt, vara smal, men men...Känns som jag är "dålig" då jag inte längre är underviktig som förr ( tror jag har ett bmi på ca 17 nu, var under 15 förrut)
. Trots att jag vet att det inte är ett "hälsosammt tänk". Ja, ja nu ska jag ut i solen!

Piss-dag!!!

Så less på mig själv, hetsat som en gris idag, flera gånger dessutom. Så nu är jag inte bara fet & ful, utan dessutom pank, och ännu lite fulare m uppsvullen kropp, bristningar runt ögonen, svullen hals & såriga händer. Man kan ju tro att man ska lära sig med tiden att hets är aldrig en bra ide.. Men, men... Nya tag imorgon... haha!

Kämpar på

Ny vecka, ny månad, nystart... Den har jag ju aldrig sagt förut...:) Är så hungrig, vill äta rostade mackor med marmelad ( jag får värsta suget på vissa saker ibland, är inne i en smörgås-period nu..) Men orkar inte hetsa, orkar inte spy.  Har så ont i halsen efter sist.. Ska gå och handla frukt & yoghurt och försöka njuta av solen!

RSS 2.0