Flytt

Dålig på att skriva senaste tiden, varit mycket med flytt ( flyttar idag) Vart kommer alla grejor från!!?? Ahrg! Ett helt berg av flyttlådor.
Lagt på mig några kilon runt mage, höfter & lår, är som en valross.. Men tänker att jag tar tag i det där när jag väl flyttat klart, den har man ju inte kört förrut, "Imorgon, då gör jag en nystart"...

Höst

Regnar här, igen.. Vill bara krypa ner under täcket & skita i omvärlden

Nja...

Jag hymlar inte med att jag vill vara smal, men vet att jag är sjuk. Känner mig väldigt kluven när jag ser personer som är underviktiga, vill hjälpa dom, men samtidigt vill ju jag på ett sätt vara som dem.. hyckleri.
Den här svenska modellen tjänar bra med pengar, går många visningar & ser ut som ett levande skellet, tycker att det är fel. Snacka om att skicka ut en snedvriden bild av hur kvinnor bör se ut.. Hennes ögon ser helt döda ut..
http://skinnyvscurvy.com/beauty-body-image/ultra-skinny-runway-model-chloe-memisevic.html

Fuck it

Va fan, man kan ju inte ens se mina revben längre! så fet har jag blivit, kul.. Aldrig nöjd, aldrig bra nog.. FUCK

höst

Ibland undrar man om det någonsinn tänker sluta regna! Varje år "glömmer/ förtränger" jag att hösten och vintern i Sverige oftast suger! Ska till min läkare imorgon & min psykolog på äs-enh. Känner mig helt instabil, hatar att sätta ut en medicin ( & få en massa utsättnings-symtom) & sen sätta in en ny, & få insättningssymtom.. Gah!!! Vill ju gärna att medicinen ska börja verka på engång, inte om 3veckor..
Sugen på mat är jag också ( det är jag iofs alltid..), biter ihop och dricker lite mer kaffe..

Regn..

Regnet vräker ner här.. lockar inte direkt till att gå ut på promenad.. Känner mig som en stor fettboll, önskar jag kunde gå ner i vikt över natten1 Fast vet ju e.g att jag inte skulle vara nöjd även om jag vägde typ 15kg.. Aldrig nöjd, aldrig bra nog..

Back in town

Haft ett litet uppehåll i skrivandet. Varit sjuksköterska / uppassare åt min mor i Norrland de senaste veckorna. Hon har bröstcancer och opererade bort ena bröstet i slutet av augusti. Känns så dumt att man själv kämpar med sina tankar om mat och vikt, medans hon har cancer..
Hesätit som en idiot senaste tiden, det hjälper ju verkligen mot ångesten att bli fetare och fetare.. suck..
Jaja, nya tag, igen...

RSS 2.0