Lördag

  Sov länge idag ( tack gode gud för sömntabl. ) Ännu en dag utan några särskilda planer.. Vet att jag gnäller en hel del i min blogg, om hur det suger att vara ätstörd & att jag varit det i 17år. Men fortfarande fortsätter jag.. vill ner i vikt. Tro mig, jag har gjort MÅNGA försök att bli frisk.. Gått i KBT hos psykolog på äs enh i olika omgångar i flera år, gått i dagvård minst 10ggr genom åren ( typ 6-10v åt gången..) Senast var 10v i höstas.. Gåt i DBT-grupp, gått i Hjälp till Självhjälpsgrupp. Varit på behandlingshem, Capio Anorexicenter i Varber under ett par månader, varit på psyket.. Men faller alltid tillbaka in i gammla vanor & tankar. Är ibland inte ens medveten om vad jag gör, gör "ätstörda saker" utan att märka det, efter alla dessa år är allt så invant, tyvärr... Det har förstört min kropp & mitt liv, men ändå kan jag inte släppa det.. Så jävla dumt! Men va fan, life is suffering, and suffering is life...

oh yeah..

  Ha ha, ser drogad ut!

smile

  Ser lite lätt galen ut...=)

Moi

  Godmorgon, ska snart iväg till psykolog. Vill inte gå ut, -12C här, brr! Man kan inte tro att jag är från norrland, kyla är inte min grej.. Här kommer lite kort på mig, ser lite lätt weird ut, men va fan =) Som ni märker är jag inte så anonym.. tror inte någon jag känner läser den här sortens bloggar, & jag har haft ätstörningar i 17år, så det är ju liksom inget nytt... Btw, har just klippt av mig ca 1dm hår, därför bild på nacke..

bild, igen...

  Och så här ser min mage ut, där ska en massa fett bort!!!

Hej hopp

 Hej hopp! Ännu en dag har gått utan att jag gjort ett skit! Är inne i en depp-period, vill knappt gå ut ur lägenheten, vill inte träffa eller prata med någon.. Fast imorgon ska jag träffa min psykolog, så blir väl tvungen att ta mig ut.. Höjt upp några av mina mediciner, så hoppas humöret blir bättre! Ja, jag vet att min rygg är fet, men tanken är att den ska vara benig till sommaren!

Sug..

    Var ute och gick igår, det är ju för fan nästan helt omöjligt! Är som en isgata här, snorhalt! Men man har ju sina "fix ideér" och måste ta mig ut, röra på mig, annars får jag dåligt samvete och blir typ helt hispig.. Fan, har ett grymt hets-sug idag. Blir mycket thé & frukt idag, bättre än att jag hetsar, för mina hets är stoooora!

Me..

  Sååå skönt att vara tillbaka i min lägenhet, att få göra som jag vill.. Vågade mig upp på vågen idag, tänkte att jag måste ju ha en startvikt för det nya året, så jag kan se om jag går ner, för ner ska jag!!! Bort med fettet! På morgonen, utan mat & dryck i mig så stod vågen på 52kg, jäkligt länge sedan jag så den där 2:an... Hm, det här är kanske lite oetiskt ( & dumt) men så här ser jag ut. Mina höfter ser helt enorma ut, men skyller på klänningen... ( det är min lillebror som står brevid.)

Why...

  Nu hade jag tänkt bli lite bättre på mitt bloggande...:) Snöstorm här, så ut kan man inte gå. Vill få bort mina julkilon! Går ju bra när jag varit på födelsedagsfirande idag m gräddtårta.. Och imorgon ska jag på begravning & där blir det smörgåstårta.. Fan, hatar verkligen den här sjukdomen, ska på begravning & tänker på den jävla smörgåstårtan!! En nära vän till mig har fallit tillbaka in i sin ätstörning, hon har ett bmi under 12.. Varit LPT:ad, haft sond, fått 12 påsar kalium-dropp. Hon ska nog få komma till ett behandlingshem om ca 2v, men lite osäkert om hon klarar sig så länge.. Blir så arg & så ledsen! ( arg på sjukdommen) Och ändå kan jag inte sluta tänka på min vikt, mat etc. Snacka om att man är lite lätt skruvad i huvudet..

RSS 2.0