jag, igen...

Förhoppningsvis kommer jag vara betydligt smalare nästa gång ni får se en bild på mig..

Kommentarer
Postat av: Hailie

Åh man ser ju dina nyckelben hur tydligt som helst!



Sv: Samma här, och fast jag vet precis vad jag gör och hur dåligt det är så går jag ändå och bara hämtar mer och mer "förbjuden" mat när jag väl börjat! Som om koppen var en maskin som bara gick av sig själv.

Tack och detsamma!

Kram

2011-08-12 @ 11:33:16
URL: http://keepfeelingfascination.blogg.se/
Postat av: K

Hej! Ledsen att jag har varit så dålig med att svara på kommentarer! Förlåt! Any how- det är nog ett bra beslut att sluta räkna du med :) Som du sa, det blir nästan automatiskt så att man räknar på det men nu försöker jag verkligen trycka bort alla impulser till att räkna. Räknandet har bara varit under senaste året, innan dess visste jag inte hur jag skulle göra och sket i det, orkade inte bry mig. Åt så lite som möjigt mest.

Måste bara säga att du är ju supersmal! Jättefina armar och nyckelben och bröstben (eller vad heter det annars? bröstben låter väldigt märkligt..)! Jättefin tjej! Hur gammal är du?

Jag ska plugga till lärare, som svar på din fråga innan :) just staden vill jag nog inte säga som sagt men det är i skåne! Bor här sedan innan, men blir ändå en bit bort. :>

Vad gör du själv?

Kram!

2011-08-13 @ 10:32:39
URL: http://headsyoulivetailsyoudie.blogg.se/
Postat av: Hailie

Sv: Tack så mycket! :)

Nix, tyvärr är det inte jag. Alla bilder på mig finns under kategorin med samma namn! Kram

2011-08-13 @ 12:44:00
URL: http://keepfeelingfascination.blogg.se/
Postat av: Kristin (everloving)

Vad fin du är! Jättefin klänning också :) Kram!

2011-08-13 @ 15:59:30
Postat av: Myza

vad fin du är!

Postat av: Jenny

Tack för din kommentar hos mig! Ledsen att läsa att du också har äs. Det är ett skit, det är det..:( Såg i din blogg att du också provat olika behandlingar.. känns som att allt hänger på den egna motivationen på nåt sätt tycker inte du också det?



För vissa verkar det jättelätt att hitta den där gnistan och viljan, för mig är det skitsvårt.. KRAM<3

2011-08-13 @ 18:17:55
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh du ser jätte smal och fin ut=) älskar din nyckelben!

2011-08-13 @ 19:07:11
Postat av: Anonym

Råkade komma in här på din blogg och hjälp, vilka sjuka människor vi har här. Sjuka ätstörda som kommenterar andras magra kroppar som något positivt. Tragiskt eftersom äs smittar och vi har ALLA ett ansvar! Loke, du skulle kanske se yngre ut om du la på dig några kg isf att gå ner!??

2011-08-13 @ 20:06:52
Postat av: ellinor

Men var det du! Hade ju din blogg bland mina favoriter. Tror du kommenterade i min blogg någon gång. Men visste inte vem du var. Gick in nu och kände ju igen bilden från fb. Ska inte skriva ditt namn eller nåt. Hade bara ingen aning om att det var du som hade denna blogg. Tänker inte kommentera din vikt eller bild. Vet själv hur det är när folk kommenterar vikt i min blogg. Fast vet ej om du vill att ha kommenterar att du är mager. Såg dina ryggbilder. Själv brukar jag tex beskära bort mina ben om jag tycker de ser smala ut just pga av att jag inte vill att andra ska jämföra sig med mig. Det sista jag vill är att någon börjar banta av att se en bild på mig. men var inte det jag skulle skriva om. Denna bild såg jag ju nyss på fb:) Ha det! KRAM

2011-08-14 @ 01:58:04
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Anji

Du är redan supersmal och jättejätte vacker. Kram

2011-08-15 @ 13:00:38
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Elin

Du är fin, låt ingen säga annat - och några kilo till skulle inte göra dig ful eller fel.



Hm ja. Är inte så förtjust i sjukhus. Dom har plågat mig för länge för det. Dock har jag nog inget att välja på, mamma lovade att jag skulle slippa om jag inte hade feber, men ja. Gissa vem som har skyhög feber? Har ingen lust alls. Knarkar tabletter så kanske det går.

kramar

2011-08-15 @ 19:20:41
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0