Less....

Är så trött och less på allt. Frustrerad över att min kropp inte gör som jag vill, att min vikt bara ökar och ökar. Att folk tror att om man går upp i vikt så är man frisk, vill bara skrika att jag inte alls mår bra för jag gått upp, sluta säg och tro det!!! Mår sämre än någonsinn nu när jag är normalviktig. Väger 10,3kg mer än förra julen, mina höfter/stuss är 10cm större, äcklas så otroligt av min kropp.  Tar en liten time-out, orkar inte med mig själv just nu

Kommentarer
Postat av: ana

ååh loke.. du är ju så fin som du är!! <3!!

2011-11-14 @ 12:06:57
URL: http://anaworld.blogg.se/
Postat av: ana

ååh loke.. du är ju så fin som du är!! <3!!

2011-11-14 @ 12:07:04
URL: http://anaworld.blogg.se/
Postat av: Marita

Hej

Ville bara skriva att jag önskar dig all lycka med din behandling på Frejagården. Har själv varit där i tvån omgångar för flera år sedan och är fri från min ätstörning sedan många år. Det är inte lätt och förjävla jobbigt kommer det å bli, men för min del räddade de livet på mig och fick mig att inse att jag är så mycke mera värd än svält och hetsätning. Kräv och ta emot hjälp av personalen de är superfina och du är värd de. Har en mamma som är bipolär, kanske ingen tröst men jag vet hur det är att ha de tufft i livet. Styrkekramar.

2011-11-15 @ 14:41:54
Postat av: Anji

Jag vet, men äter tillräckligt just för att orka stå, allt är så jobbigt bara. Jag går minus varje dag men ändå känns det jobbigt. Jag spydde inte igår, ångest men behöll allt.

Angående ditt inlägg så, även om du gått upp tio kg sen förra julen så är du lika vacker, om inte ännu mer nu. Du är så fin och värdefull för den du är. Svårt och förstå jag vet. Kramar <3

2011-11-15 @ 16:22:31
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Elin

10.3 kilo är inte mycket om man är underviktig, särskilt inte din kropp som behöver lika många kilo till för att ha chansen att ta igen lite av allt du nekat den.



Där sa du verkligen allt - jag vet inte hur man lever normalt. Vet inte hur jag ska komma på det heller.

kramar

2011-11-15 @ 19:58:51
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: viktoria

Hej min vän!

Dedär med vikten betyder inte att du är frisk, kom ihåg det! Jag tycker du ser förbannat tunn ut även nu, så de skadar inte med fler kilon!

Hur gick det på frejagården i fredags? Du lovade att uppdatera mig;)



Kämpa på och ta hand om dig! KRAM!

2011-11-16 @ 14:30:53
URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förstår hur jobbigt det är, att se hur kroppen förändras.. jag får behandling nu, är så rädd för att gå upp i vikt igen.. det känns som att ingenting kommer att hjälpa och går jag upp i vikt kommer jag må värre än någonsin, du förstår nog.. det är fan vår hjärna som är störd sen om man går ner eller upp spelar ingen roll. Dom säger att jag bara mår dåligt för tillfället. Saken är den att man mår dåligt så fort man går upp i vikt och att gå upp i vikt och att kroppen förändras ÄR INTE TILLFÄLLIGT, man måste bära på viktuppgången och nej inte fan får man gå ner i vikt heller. så hur ska dom hjälpa oss med det? Loke du är jättefin, jag känner igen mig i dig och du vet att jag alltid finns här för dig, du må vara äldre men jag kan relatera så mkt till dig. Snälla snälla jag är själv där du är... Säg till dig själv att du mår dåligt för att det beror på ditt psyke, inte hur du ser ut. Så släpp spegeln, tänk inte på hur kläderna sitter, du måste hjälpa din hjärna för att må bra långsiktigt. Inte din kropp. Det är så svårt jag vet, kan själv inte göra det jag skriver till dig nu. Men det är ändå bra att tänka lite annorlunda även om det inte funkar. Kram <3

2011-11-19 @ 11:59:59
Postat av: Bones

Oj det var jag som skrev kommentaren!

2011-11-19 @ 12:00:39
URL: http://bones.webblogg.se/
Postat av: Bones

Jag mår sådär, det är ett mobilt team som tar hand om mig nu, eller ja, matschema och sånt redan första dagen vi träffades, jag fick knappt veta så mycket om dom utan dom öste på med frågor, fick mig att känna mig förnedrad, jag får panik attacker pga måltiderna, det är så otroligt jobbigt och det känns samtidigt orättvist att JAG ska behöva gå runt med ångest för att dom ska bli nöjda.. Får inte gå i skola och vara ute och sånt, ingen frihet, från början längtade jag till skolan men nu fruktar jag bara tanken av att visa mig bland folk. Jag vill inte vara en sån människa, jag är fortfarande i tonåren och jag vill verkligen gå i skola och våga visa upp mig, det är så otroligt jobbigt att vara så onormal.. Hoppas det blir bättre, för både dig och mig.

2011-11-19 @ 19:02:35
URL: http://bones.webblogg.se/
Postat av: Bones

Åh kära du, tack för kommentaren... Jag hoppas verkligen att allting fixas för dig med... VI förtjänar bättre. Åren kommer ej tillbaka och det är så jävla synd.
Styrkekramar

2012-08-06 @ 07:09:15
URL: http://bones.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0